Nya tyger!Blått med lime drakar- jerseyBlått med flugsvampar- jerseyRöd/vit randig velour

Lila fordon till liten tjej

En lila mössa med lila fordon till en liten tjej


Moln och apor

Beställning på mössa och halsduk x 2

Först ut rött med vita moln, halsduken fodrad med röd velour.Sedan kommer svart med lime apor och halsduken är här fodrad med lime velour


Djungel och apor

Fick ett sånt fint mail från en mamma som tidigare fått mina mössor i present. Nu hade dottern växt ur in mössa och behövde en ny. Ett pocketfodral önskades också.


Present till två-åring

En liten kille vi känner fyller två år. Han gillar dinosaurier och vad kan då passa bättre än mössa och halsduk med dinosar.


Bosse Bus!

Ni vet alla hur det är med "skomakarens ungar" o.s.v. Ni kanske inte tror mig, men det är inte ofta jag hinner sy nåt till mina egna troll.
Nu när jag skulle rita mönster till de röda byxorna i tidigare inlägg, så passade jag på att sy ett par till Bosse också.
Jag valde den underbara svarta velouren med turkosa apor. Men, den här gången frågade jag Bosse innan jag sydde. Några av er kanske minns hur det gick när jag sydde den där robotmössan som jag trodde att han skulle tycka så mycket om.... Man lär sig av misstagen, i alla fall ibland :)Stl. 104Ovikta muddar nedtillVikta muddar nedtill

Och till sist lite "gympa"-bilder. Tror Bosse ville visa att det är stor rörelsefrihet i dessa brallor.
Tack Bosse för att du ställde upp som modell :)

Till två söta systrar

En beställning från en mamma till två söta döttrar.

Till storasyster:T-shirt i fem små apor-tyget och matchande röda byxor. Byxorna har hög midjemudd och långa benmuddar. Benmuddarna kan antingen vikas eller vara ovikta, allt efter tycke och smak och storlek på barnet. Om muddarna är ovikta blir det snyggt "puff" ovanför. Dessa kläder är i stl 104, men funkar från 98-110.

Till lillasyster:
T-shirt i fem små apor-tyget och matchande gula byxor. Dessa kläder är i stl 92, men funkar från 86-98.
T-shirt m.m.

Fick en beställning på en t-shirt till en liten tjej som gillar traktorer. Sydd av sista biten tyg som är rosa med röda fordon. Sydde även en schalett som matchar.
Beställningen inkluderade även en snuttefilt i det underbara rödluvan-tyget.

På baksidan av snuttefilten är det brun velour.

Filt med rådjur

Fick beställning på en färgglad filt. Enligt önskemål från beställaren blev det limegrönt tyg med bambisarna, cerise velour till baksidan och kanterna av lila muddväv.

Mycket lyckad kombination om jag får säga vad jag tycker! Och det får jag ju, för det är ju min blogg ;)


Nya tyger!

Några nya tyger:Grön jersey med gul och vit klöverSvart velour med turkos aporGrön velour som är riktigt skarp och mörk grön färg på. Gick inte att fånga på bild.

RSS 2.0