Rosa molntyg!

Om det är någon som vill beställa en rosa molnmössa så hör av er. Har fått en bit tyg över då magen jag väntade på har visat sig innehålla en pojke.Detta besked innebär också att jag har två nyfödd-mössor till salu. Den rosa och den lila på bilden nedan är till salu för 100 kr styck.


Mindre samarbetsvillig modell

Imorse sydde jag två mössor. Hade fått beställning på en av dem och tyckte att då kan jag lika gärna sy en till Bosse också. Nu har mina barn två mössor var. Det trodde ni inte va? Att de bara har två mössor var.
Försökte få en bild på Bosse i mössan, här har ni resultatet:Söt är han, men svårt att stå stilla har han.....

Rött med moln till syskon

Här kommer en mössa, en kjol och ett par byxor till ett syskonpar:Mössan i interlock, kjol och byxor i velour.

Massor av mössor

18 mössor, 2 pannband, 1 kjol och ett par byxor. Ja, nu kan jag konstatera att allt detta utom tre mössor är klara.
Här kommer mössor. Jag börjar med två mössor till ett par tvillingtjejer som fyller 4 år.Här kommer fordon:Här kommer resten:Och till sist två mössor som jag glömde på förra bilden:Fritidsproblem har jag inte :) Glöm inte önska mösstyger till hösten.

Bloggtorka

Jag har INTE glömt bort bloggen. Det är nämligen så att jag har sytt på all ledig tid.

Fordon

Dessa låg i lådan när jag kom hem idag:

De orangea fordonen kommer om ca 2 veckor.

Om någon är intresserad så hör av er. Kommentera, maila eller kontakta mig på något annat sätt.
Risk finns att det tar slut snabbt.

OBS!!! Ev. är det turkosa tyget med svarta fordon redan slut. Det gick snabbt! Återkommer, när jag klippt ut de beställda mössorna, med hur mycket som finns kvar.....

Kommande tyger

Snälla ni! Gå in på www.mjukatyger.se och kolla på kommande tyger. Superfina apor och nya färger på fordonen. Tyck till och önska så jag vet vad jag ska beställa.

God natt på er!

En liten sypaus!

Hej allihop!

Ikväll orkade jag inte sy nåt. Vi har varit en sväng på Hallsbergsmässan, mycket trevligt. Imorgon ska vi till ett par kompisar på kvällen och på söndag kväll jobbar jag. Nästa tillfälle för att sy blir nog tyvärr inte förrän måndag kväll.

Kikade in på mjukatygers blogg, 161 tygpaket är skickade och resten skickas nästa vecka. Håll tummarna att mitt paket med fordon är bland dessa 161.

Trevlig helg på er!

Lila och grönt

Lite lila och grönt blev det ikväll:Ledsen att ljuset blev lite dåligt, men klockan har ju passerat 22. Svårt att få till bilderna vid den här tiden på dygnet.

Försök nr 2 på "pannbanden":Fick en "akutbeställning" ikväll. Försöker att alltid göra kunden nöjd. Har sytt två lila mössor, jag var osäker på vilken modell hon ville ha. Följande mössa är därför till salu, då kunden valt den andra. Stl. 46/48


Fordon

De nya fordonstygerna har tyvärr inte kommit än. Fick mail idag om att mjukatyger ska börja skicka ut dem på torsdag. Nästa vecka borde jag ha dem.

De nya färgerna som kommer då är: lime med lila fordon, orange med orange fordon och turkos med svarta fordon.

Ledsen att det dröjt så länge, men inget som jag kan påverka. Jag betalade tygerna för en månad sedan.

     


Moln igen!

Här kommer en bild på den nya grejen jag filat på. Enligt önskemål från beställaren är de 7 cm höga. Jag kan kanske tycka att de kan vara något högre/bredare.Fick en beställning imorse. En kjol i stl. 104/110 och en lila molnmössa.

Det var väl snabbt jobbat, eller vad tycker du D?

Födelsedag

Igår fyllde min Astrid fyra år. Massor av presenter blev det. Tänkte att hon skulle ha en ny mössa också.

Brorsan ville också prova:De är goa mina underbara ungar!

Lördag och en massa mössor

Idag har vi haft lite kalas för lilla prinsessan Astrid som fyller fyra år imorgon. Maria och barnen samt moster Monika och morbror Julle har varit här. Imorgon blir det mera kalas.

Ikväll har jag sytt klart de nio mössorna som jag klippte ut och nålade igår kväll.En syskonmatchning med stjärnor:Dessa fyra mössor till nyfödd ska min kompis C få välja på:De hon inte vill ha kommer att bli till salu för 100 kr styck.

Nu är det slut på rosa tyg med stjärnor.

Jag kommer antagligen med en ny produkt till försäljning. Väntar på lite mer information innan jag ska ge mig på en prototyp. Spännande, spännande! Tror att jag ska sy en till världens bästa Malin då, om jag bara kunde få ett huvudmått. Nu är ni väl lite nyfikna i alla fall?

Limegrön fleecejacka

Nu har jag äntligen fått till en limegrön fleecejacka i stl. 80. Nu är det bara att vänta och se om C fortfarande är intresserad. Hoppas det trots att det dröjt ganska länge....

Det har varit mycket nu ett tag, öroninflammation och magsjuka. Ni ska veta att jag gör mitt yttersta för att komma ikapp med beställningarna. Mössorna har jag oftast klara på ett par dagar. Det är jackor, byxor och klänningar som kan ta lite längre tid. Det ska fixas med mönster osv.

Syr gör jag för att jag tycker att det är kul och för att jag mår bra av det. Tack snälla för att ni beställer mössor och annat av mig :-)

Till salu!

En rosa molnmössa till salu.Storlek: ca 46 cm
Pris: 120 kr


Rosa moln

En rosa molnmössa med X-söm upptill. Den första i interlock. De tidigare har varit i jersey med lycra.


Cillas blogg

Hej allihopa!

Tänkte bara säga att: Gå in på Cillas blogg och kolla de superfina bebismössorna hon sytt. Tryck på Cilla i min länklista.

Nej, tillbaka till symaskinen, men snart ska jag kolla Solsidan.

Glad Påsk på er!

RSS 2.0